Blog

Bijverdienste telefonist

Bijverdienste telefonist

Iedereen kunnen bij ons bijverdienen als telefonist, wat houd het in, je belt vanuit telefoonboek per gemeente en over tuig de mensen dat interesse hebt om website zelf kunnen maken of laten maken, als de klanten interesse hebt dan kun je plaatsten op digitale kalender en de rest doen wij het, als de klanten website zelf laten maken en je bent uit betaald per maandelijks als de klanten hosting pakket kiest per maandelijks bedrag, als de klanten kiezen om website laten maken dan ben je uitbetaald éénmalig bedrag.

Binnenkort kun je bijverdienen als telefonist.

Bijverdienste telefonist.

Binnenkort kunnen iedereen bijverdienen als telefonist, wat het precies inhoud is dat je bellen vanuit telefoonboek maar je krijgt een opdracht de welke gemeente dat je moet bellen vanuit telefoonboek, als je heel gemeente afgebeld dan moet je aan ons laten verwittigen dat je andere gemeente moeten bellen, als de klant interesse hebt doen plaatst je op digitale kalender en wij doen de rest, per klant ben je uitbetaald, We zijn er mee bezig om online digitale kalender en bijverdienste pagina aan het werken.

Voorwaarde van vaste job

Voorwaarde van vaste job

alle personeel die van thuis uit werken of bij ons kantoor werken is verplicht taken voltooien, bij nieuwe personeel krijgt de proef van 3 dagen en ze krijgt een opdracht om een opdracht voltooien, voltooi opdracht niet dan krijgt je geen contract van onbepaalde duur, personeel een contract van onbepaalde duur hebben moeten ze dagelijks opdracht voldaan, zo niet ben je ontslagen, er worden zeer streng gecontroleerd hoeveel taken dat je gedaan hebben.

Website is bijgewerkt.

Website is bijgewerkt.

website is bijgewerkt, FAQ is helemaal klaar, aanvraag van seo & facebook advertentie is aangepast, we blijven de website aanpassen en verbeteren zonder fouten.

Nieuwe regels voor de klanten.

Nieuwe regels voor de klanten.

  1. website laten maken moeten klanten factuur te betalen, als we betaling heeft ontvangen worden zijn website actief.
  2. klanten website laten maken en ze betalen geen factuur word zijn website niet actief maar ze krijgen een mail herinnering brief.
  3. laat ons weten dat je factuur latere tijdig willen betalen maximum 14 dagen.
  4. doe geen moeite om dingen te ruilen of gratis gedoe, doe geen zaken om 1 jaar gratis website we aanvaarden dat niet.

Website bijgewerkt

Website bijgewerkt.

website is bijgewerkt je aanvraag formulier van website laten maken gemakkelijk in te vullen, contact formulier is bijgewerkt zonder fouten, we zullen jou mail ontvangen van de klanten, alles is het getest en zonder problemen.

Wedstrijd overzicht.

wedstrijd overzicht.

Goed nieuws voor deelnemers, iedere deelnemers kunnen wedstrijd overzicht zien hoeveel punten dat ze hebben en hoeveel klanten dat ze hebben, iedere deelnemers hebben zich ID-nummer om online wedstrijd aanmelden.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit.

een goede service waarop wij de website snel opbouwen en webhosting & webdomein in èèn dag actief, webhosting word direct actief en de webdomein is binnen 2 a 4 uur actief, we bouwen een website met een beste kwaliteit, een goede kwaliteit en betere service.

Win een toffe prijzen

Win een toffe prijzen.

win een toffe prijzen, iedereen kunnen een hoofdprijs winnen, de wedstrijd gaat niet voorbij. het gaat voorbij zodat de eigenaar beslist om een wedstrijd te stoppen.